sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Sly 8 3/3

Olen taas huono rinkiläinen, mutta ympäripyöreät työpäivät niin viikolla kuin viikonloppunakin on vieneet mehut pois ihan totaalisesti. Noudin pakettini keskiviikkona, mutta vasta nyt saan aikaiseksi sen tänne lisätä :( Kiitos kärsivällisyydestä Salaiselle ystävälleni Marileelle sekä Emolle, jonka hermoja varsinkin olen viime aikoina kiristellyt, anteeksi siitä :(

Viimeinen paketti oli mahtavan omenainen, sisältäen kuorimaveitsen, omenaporan, taikinapyörän, lehmäkarkkeja, ihania mausteita jouluun ja omenille (Marilee taitaa omistaa kristallipallon, sillä vanilliinisokeri on mulla melkein lopussa, ja kardemummanpuutetta harmittelin parisen viikkoa sitten!), glitter-koristelugeeliä sekä itsetehtynä osuutena purkin omena-vaniljahilloa, nam!



Iso kiitos asianosaisille ringistä! Seuraava lähtee pyörimään ÄnYyTeeNyt täällä, mutta itse odotan hetken elämäntilanteiden tasoittumista ennenkuin hyppään seuraavan kerran mukaan. Mutta hitsi että paketti odotuksineen piristääkin mukavasti arkea!

2 kommenttia:

  1. Mukava että pidit paketista ja kiva että tuo hillopurkki löysi tiensä perille ehjänä!! Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!! =)

    VastaaPoista
  2. Et sinä minun hermojani ole kiristellyt, tuo viiveaika on minusta aika minimaalinen. Tämän ringin ohella tärkeämpää on kuitenkin hoitaa ensin oma elämä. Kiitoksia sinulle ilmoituksesta ja osallistumisesta :)

    VastaaPoista